Тіна Кароль зірки Євробачення шоубізнес Тіна Кароль

Тіна Кароль вразила розкішною сукнею, в якій вийде на сцену Євробачення 2023 (ФОТО)

Сейчас читают: 387
hochu.ua

Сьогодні, 13 травня, у британському Ліверпулі відбудеться гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення 2023. На сцені виступить Тіна Кароль у якості запрошеної зірки, яка виконає пісню Show me your love.

Деталі в матеріалі HOCHU.ua!Поп-діва Тіна Кароль, яка давно стала окрасою українського шоу-бізнесу, на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото у спокусливій сукні від іменитого українського дизайнера Івана Фролова.

Читати також "Це дорого і боляче для мене": Тіна Кароль видалила скандальний кліп, знятий разом із росіянами (ВІДЕО) Вбранням артистки стала коротка сукня з глибоким декольте у вигляді серця.

Голлівудський образ доповнили напівпрозорі мереживні панчохи та високі рукавички, декоровані золотими блискітками.Для фотосесії стилісти чаклували над зачіскою, Кароль зробили вже традиційну укладку та макіяж з акцентом на губи.Івану Фролову відомо все про жіночність та привабливість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA