Блейк Лайвлі День Матері Тіна Кароль мама Джамала Alyosha зірки шоубізнес Блейк Лайвлі День Матері Тіна Кароль

Приклад для наслідування! Найкращі зіркові мами України та Голлівуду

Сейчас читают: 370
hochu.ua

Сьогодні, 14 травня, в Україні відзначають День матері. З цієї нагоди ми пропонуємо вам надихнутися найкращими зірковими мамами України та Голлівуду, які вкладають величезну кількість сил, любові та часу у виховання своїх дітей, а також є для багатьох прикладом для наслідування.

Читати також Привітання з Днем матері: найдушевніші вірші та проза для любої матусі Співачка Олена Тополя, вона ж Alyosha, виховує трьох дітей: синів Романа та Марка, а також дочку Марію.

Заради материнства зірка поставила свою кар'єру на паузу і тепер увесь час віддає дітям. Також вона активно ділиться сімейними фотографіями та показує, як вони з чоловіком та дітками проводять дозвілля.Джамала — не лише популярна співачка, а й мама двох синів.

Попри те, що її хлопчики ще дуже малі, зірці вдається активно працювати та присвячувати їм свій час. Та й фото з дітьми — не рідкість для Інстаграму Джамали.Телеведуча Лілія Ребрик — мама двох дочок, Поліни та Діани.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA