Тіна Кароль новини шоубізнес Тіна Кароль

Тіна Кароль співпрацює з легендарною Діаною Воррен: за її плечима пісні для Селін Діон, Тіни Тернер та інших

Сейчас читают: 971
hochu.ua

Народна артистка України Тіна Кароль почала співпрацювати з легендарною американською композиторкою Діаною Воррен. Раніше поетеса-піснярка створювала пісні для Тіни Тернер, Бейонсе, Селін Діон та інших світових знаменитостей, а тепер вона попрацює і над репертуаром української виконавиці.

Деталі — на HOCHU.ua!Новиною про співпрацю з Діаною Воррен Тіна Кароль поділилася у своєму Telegram-каналі. Українська співачка побувала на студії звукозапису американської композиторки, де вони разом попрацювали над новими піснями.

За словами Тіни, вони з Діаною одразу порозумілися і дізналися, що їх багато що об'єднує.Наш меджік трапився з першої ноти. Дякую тобі, всесвіт,— прокоментувала зустріч Тіна Кароль.

Читати також 38-річна Тіна Кароль знялася для журналу без укладки та макіяжу: як вона виглядає в житті (ФОТО, ВІДЕО) Зазначимо, Діана Воррен - популярна американська композиторка, яка писала пісні для Бейонсе, Елтона Джона, Тіни Тернер, Енріке Іглесіаса, Гіларі Дафф, Леді Гаги, Рікі Мартіна, Брітні Спірс, Вітні Г'юстон, Мераї Кері, Паломи Фейт, Селін Діон і багатьох інших виконавців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA