Незламні

«Вони лишилися свого житла, ми маємо допомогти»: Віталія Панкул про фонд «Прихисток»

Сейчас читают: 448
womo.ua

Віталія Панкул — вихователька у дитсадку та мама двох малолітніх дітей, а ще — жінка, яка довела разом з подругою, що навіть без сторонньої допомоги можна облаштувати притулок для переселенців.

Вона разом з Тетяною Босько вже відремонтували близько 50 будинків у селі Панчеве на Кіровоградщині, де тепер живуть переселенці.

Нещодавно голова обласної ради Сергій Шульга відзначив волонтерок почесними грамотами «за вагомий особистий внесок в організацію надання благодійної допомоги, активну громадську й волонтерську діяльність, та з нагоди Дня Української Державності нагородити Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради».

У спецпроєкті «Незламні» Віталія розповіла, чому не виїхала з рідного села та як створювався фонд “Прихисток”. «Було страшно, але я стала патріоткою» До війни займалися звичними справами – господарством, дітьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA