Україна робота психологія поради жінки успішна жінка Україна

Влада Миколюк: як не зависати, коли душевна криза стається знову

Сейчас читают: 192
womo.ua

Влада Миколюк, засновниця PR-агенції PRoector Коли мене накриває душевна криза, то з таким розмахом, що мало не здасться. Але з часом я зрозуміла, що головна ідея зовсім не в тому, аби уникати кризу, важливо, коли криза трапляється знову, довго у ній не зависати.

Далі я розкажу про 5 кроків самодопомоги, які працюють конкретно зі мною. Можливо, комусь стане у пригоді, а хтось — поділиться і своїми.  Запустити “емоційний маятник”  Коли у мене немає наснаги ні на що, я починаю з першого мінімального кроку.

Написати to do list найпростіших речей, які точно мені доступні прямо зараз. Але обов’язково зафіксувати дедлайн. Умовно, “підрівняти кінчики”, “полити рослини”, “відремонтувати дратівне капання з крана”.

Наш мозок так влаштований, що він запам’ятовує попередній “успішний досвід” (навіть незначний) і тоді дає енергію на next step.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA