Сша здоров'я вибір редакції Сша

Магнітні бурі у червні 2024 року: коли та на що чекати

Сейчас читают: 570
womo.ua

Магнітні бурі вливають на всіх і все, особливо після останніх спалахів на Сонці, за якими спостерігали та детально вивчали науковці.

Детальніше про спалахи на Сонці та магнітні бурі в червні читайте в цьому матеріалі. Червень 2024 року обіцяє бути багатим на магнітні бурі — слабкої та середньої інтенсивності.

Про це повідомив Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США. Читайте також: П’ять незвичайних і пікантних рецептів з полуницею Коли очікувати магнітні бурі в червні: дати  Почнеться перший місяць літа зі слабкої магнітної бурі, її мало хто відчує чи помітить.

Протягом червня слабких магнітних бур буде три: на початку червня, в середині та вкінці. Також у червні очікуються дві магнітні бурі середньої інтенсивності — 15 та 22 червня. Календар магнітних бур на червень 2024 Слабка магнітна буря: 2-4 червня; 10 червня; 28-30 червня. Середня магнітна буря: 15 червня; 22 червня. Спалахи на Сонці: що відомо? У період з 3 по 9 травня Обсерваторія сонячної динаміки NASA зареєструвала 82 «помітних» сонячних спалаху, що виникли з двох активних областей на Сонці (3663 і 3664).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA