Сша Україна психологія бізнес поради жінки Сша Україна

Переговори «по-жіночому». Коли цей стиль може бути корисним і чоловікам?

Сейчас читают: 207
womo.ua

Незгода Ольга, PhD, міжнародний медіатор, експерт з вирішення конфліктів, психолог Хто кращі перемовники? Таке питання звучить вже не одне десятиліття і продовжує залишатися актуальним для компаній та країн, коли мова йде про досягнення бажаних результатів в перемовинах.

Можна довго дискутувати на цю тему, але сьогодні хочу навести приклади найкращих жінок перемовниць, які досягли успіхів в дипломатії і розкрити секрети переговорів «по-жіночому».

І так серед найуспішніших жінок, які залишили свій слід в історії можна виділити Е. Рузвельт (першу леді США), М. Тетчер (прем’єр-міністерку Великобританії), А.Меркель (канцлерку Німеччини), Е.

Аквітанську (королеву Франції та Англії) і цей список можна ще довго продовжувати. Характерними рисами для жіночого стилю ведення перемовин є: Високий рівень емпатії у поєднанні з вербальною комунікацією, що дозволяє краще зрозуміти почуття та потреби опонента і використати більш м’якший стиль комунікації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA