місто Маріуполь книги видавництво vivat війна війна в Україні читання вибір редакції місто Маріуполь

Вийшла друком книга Євгенії Подобної «Її війна. 25 історій про сміливість, силу і любов»

Сейчас читают: 254
womo.ua

У видавництві «Vivat» вийшла друком книга Євгенії Подобної «Її війна. 25 історій про сміливість, силу і любов». Дизайн обкладинки розробив Нікіта Тітов, ілюстрації — Тетяни Копитової Чи є місце для любові та співчуття у підвалах зруйнованого росіянами Маріуполя?

Чи може вдячність за час із коханим бути більшою за горе від його втрати на війні? Що дає сили підтримувати людей, які щойно вирвалися з окупації, коли в ці самі хвилини твій син переживає пекло на «Азовсталі»?

І як це — приймати в цей світ дитя, коли за вікном обстріли, а вдома ні світла, ні води? У цій книжці звучать голоси двадцяти п’яти жінок — військових, медиків, волонтерок, переселенок, журналісток, — жінок, які пройшли полон або які чекають із полону найрідніших, які зазнали непоправних втрат на цій війні, але мають стільки сили й любові, що діляться ними з іншими.

У цих історіях багато болю: обстрілів, підвалів, ран, вибухів, смерті, — але так само в них багато світла: вдячності, віри, доброти, любові та — головного — надії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA