місто Київ місто Токіо Японія проєкт "Як ти ТАМ?" місто Київ місто Токіо Японія

Якщо українка знайде роботу, то вона соціальні виплати в Японії, на відміну від Європи, не втрачає: Оксана Піскунова про життя втікачок від війни у Країні Вранішнього Сонця

Сейчас читают: 685
womo.ua

Далека Японія є країною, яка з перших днів підтримала українців у прагненні покарати окупантів, які вдерлись на нашу територію.

Наша воєнна перемога над росіянами для японців є не менш важливою, бо вона є їх надією на повернення своїх північних територій та гідного покарання у міжнародних судах агресора, який приніс багато горя обом народам.

Біль за втраченими територіями викликав такий високий рівень любові японців до українців після 24 лютого 2022 року, що ця країна вперше з часів Другої світової прийняла наших біженців та надала безпрецедентну за обсягами підтримку родинам.

У кінці лютого в Японії відбулася конференція, на якій було підписано 57 документів щодо підтримки повоєнного відновлення України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA