книги Книжковий Арсенал книги для дітей WoMo-знахідка

WoMo-знахідка: книга казок, яка розвиває навички дошкільнят — «Іскорки суперсил»

Сейчас читают: 253
womo.ua

На цьогорічному «Книжковому Арсеналі» Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні презентував збірку навчально-розвивальних казок «Іскорки суперсил».

Казкові оповіді допоможуть  дітям від 2 до 6 років навчитися краще ладнати з однолітками та дорослими, розуміти свої емоції, дізнатися більше про навколишній світ та опанувати інші необхідні в цьому віці навички.

Книга «Іскорки суперсил» містить 16 казок, персонажами яких є вже відомі сотням тисяч дітей Іскорки. Міо, Пум, Бринь і Жуж опиняються в ситуаціях, знайомих кожній дитині, і застосовують свої «суперсили» — знання та навички.

Діти впізнають себе у певних вчинках казкових героїв і водночас отримують нові «суперсили» від кумедних та кмітливих персонажів. Читайте також: ТОП-10 книг від Vivat, які можна купити на «Книжковому Арсеналі» У 16 казках діти познайомляться із 16 навичками, які вони мають опанувати в цьому віці: від розуміння сенсорних відчуттів, емоцій, креативності та безпечної поведінки до самостійності, відповідального ставлення і взаємодії з дорослими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA