Нео коронація

Війна в королівській родині: принц Гаррі публічно звинуватив Вільма у великому хабарі

Сейчас читают: 600
hochu.ua

Навколо британської королівської родини вибухнув новий скандал. Принц Гаррі звинуватив свого рідного брата, принца Вільяма, у тому, що нібито погодився прийняти дуже велику суму грошей, які йому вручили в порядку підкупу.

Таким чином, остаточно поставлено хрест, що брати зможуть помиритися. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!26 квітня, всього за 10 днів до коронації батька, молодший син Чарльза III у процесі судового засідання заявив, що у 2020 році принц Вільям погодився прийняти дуже велику суму грошей (йдеться про таємну виплату в 1 мільйон фунтів стерлінгів) від компанії, щоб зам'яти скандал після подачі принцом Гаррі позову проти власника The Sun і вже неіснуючої газети News Of the World.

Читати також Оголошено особливу роль принцеси Анни на коронації короля Чарльза III Зазначимо, що Гаррі позивається до концерну через те, що його представники не раз взламували його телефон, крадучи особисту інформацію, а також встановлювали пристрої для підслуховування.

За словами принца, тепер Мердок заплатив Вільяму 1 мільйон фунтів задля того, щоб зам'яти скандал.Агентство BBC прокоментувало ситуацію за дорученням спадкоємця престолу.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
В парку, ліфті, на зупинці та навіть на пляжі: навіщо людям секс у публічному місці і що за це "світить" hochu.ua /11 месяцев назад
womo.ua
«Ці слова не вигадані редакторами, цей лист справді написала дитина»: Олена Розвадовська про роботу над книгою «Війна голосами дітей» womo.ua /11 месяцев назад
hochu.ua
alyona alyona та OTOY публічно поскандалили: співачка не зацінила його виступ на Євробаченні hochu.ua /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA