Alexander Macqueen Кейт Міддлтон принц Вільям Чарльз III коронація Alexander Macqueen

Її міні-величність: принцеса Шарлотта з'явилася на коронації Чарльза III у дорогоцінній тіарі та розкішній сукні (ФОТО)

Сейчас читают: 366
hochu.ua

Середня дитина принцеси Кейт та принца Вільяма – 8-річна Шарлотта – разом з батьками та братами була присутня на коронації свого дідуся – Чарльза III.

Якщо раніше всі обговорювали її схожість з покійною прабабусею королевою Єлизаветою II, то зараз всі приголомшені її зовнішнім виглядом на церемонії.

Деталі – в матеріалі.Принцеса Шарлотта, яка 2 травня відсвяткувала своє 8-річчя, на коронації з’явилася у сукні  та накидці від британського бренду Alexander McQueen.

На ній вишиті чотири квітки нації – троянда, будяк, нарцис і трилисник. Вбрання Шарлотти доповнили класичні білі балетки та  лаконічний тонкий браслет із перлів.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили lifehelper.one /11 месяцев назад
takprosto.cc
Кейт Миддлтон произвела настоящий фурор на коронации Чарльза III, нарушила несколько правил, но принцессе Уэльской всё простили takprosto.cc /11 месяцев назад
lifehelper.one
Мрачный жнец в черном плаще и другие тревожные знаки на коронации Чарльза III, которые показались британцам пугающими lifehelper.one /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA