місто Лондон Велика Британія Чарльз III коронація місто Лондон

Обличчя буквально перекосилося: у Мережу потрапила реакція принца Гаррі на появу батька та брата (ФОТО)

Сейчас читают: 491
hochu.ua

Принц Гаррі, герцог Сассекський, таки прибув до Лондона на коронацію батька Чарльза III комерційним рейсом. Його приїзд довгий час залишався інтригою, незабаром багато хто припустив, що королівська сім'я після церемонії возз'єднається, проте стало зрозумілою наскільки величезна прірва між Гаррі та його рідними.

Деталі у матеріалі HOCHU.ua!Як пише видання Hello, Гаррі виглядав щасливим і розслабленим, коли увійшов до Вестмінстерського абатства перед коронацією короля Чарльза разом зі своїми кузинами.

Він усміхнувся і привітав відвідувачів абатства, перш ніж зайняти своє місце. Читати також Сніданок по-королівськи! Рецепт запечених яєць — улюбленої страви Чарльза III На коронацію молодший син короля одягнув звичайний костюм замість традиційної військової форми, як решта членів сім'ї.

Це пов’язано з тим, що Гаррі склав із себе обов'язки працюючого члена сімейства.У Мережу потрапили кадри обличчя Гаррі, яке змінилося, коли члени його родині прибули на коронацію, у тому числі діти принца і принцеси Уельських.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA