Меган Маркл Сша новини аварія Королівська сім'я принц Гаррі Меган Маркл Сша

Меган Маркл і принц Гаррі мало не потрапили в автокатастрофу через переслідування папараці

Сейчас читают: 816
hochu.ua

Скандальні члени королівської сім'ї ледь не потрапили в серйозну аварію, поки кілька годин за ними гналися папараці. Меган Маркл і принц Гаррі заявили, що стали жертвами переслідування після того, як відвідали премію Ms.

Foundation Women of Vision Awards. Подробиці події дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє BBC, принц Гаррі та Меган Маркл разом з її матір'ю Дорією Регланд ледве не потрапили в аварію через настирливих папараці, які почали гонитву за представниками британської королівської сім'ї.

Кілька годин поспіль монархи намагалися відірватися від фотожурналістів. Останні, ймовірно, переслідували герцогів у спробах зробити компрометуючі знімки.Минулого вечора герцог і герцогиня Сассекські та пані Регланд були втягнуті в майже катастрофічну автомобільну гонку групою дуже агресивних папараці.

Ця безперервна гонитва, яка тривала понад дві години, призвела до численних зіткнень за участю інших водіїв на дорозі, пішоходів і двох офіцерів поліції Нью-Йорка,— заявив представник герцога і герцогині Сассекських.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA