Украина Нео Украина

СБУ перевірила лейбл Papa Music, який Wellboy звинуватив у співпраці з росією: що відомо

Сейчас читают: 350
hochu.ua

Минулого місяця український співак Wellboy припинив співпрацю з продюсерським центром Papa music, однак між ним та продюсерами виник публічний конфлікт.

Виконавець звинуватив лейбл у співпраці з країною-агресоркою. Представники центру вирішили не проходити повз таких звинувачень, тому подали всю документацію до СБУ (Служба безпеки України).

Що з цього вийшло – далі в матеріалі HOCHU.ua!Papa music на сторінці в Instagram опублікував офіційний лист від СБУ. Читати також Виступ можуть і скасувати: у Тіни Кароль виникли проблеми із номером для Євробачення З метою захисту своєї ділової репутації та у знак підтвердження, що музичний лейбл Papa music не має звʼязків з рф і працює виключно задля розвитку української музичної індустрії, ініціювали перевірку себе Службою Безпеки України.

Як і обіцяли, ми публікуємо офіційну відповідь від СБУ, яка підтверджує наклеп від третіх осіб на нашу адресу. І сподіваємося, це поставить крапку з цього питання,—  ідеться у повідомленні.Також продюсери зазначили, що Антон Вельбой не має права виконувати пісні, які були записані у співпраці з Papa Music.Права на всі пісні Wellboy належать виключно лейблу Papa music.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA