Сша Живопись виставка Сша

Виставка Івана Марчука відкрилася у Київській картинній галереї

Сейчас читают: 416
womo.ua

Виставка має назву “Іван Марчук. Відомий невідомий” і містить твори художника з фондів Національного художнього музею України та приватних колекцій, більшість з яких невідомі для більшості людей.

Про це повідомили на сторінці Київської картинної галереї. Читайте також: Музеї зменшують тривогу, депресію та стрес Іван Марчук — один з найвідоміших українських художників сучасності, який за допомогою власної техніки створив тисячі полотен і став відомим далеко поза межами рідної країни.

Іван Марчук. Фото: teren.in.ua Наприкінці 1980 років він виїхав з Радянського Союзу, жив у Канаді, Австралії й США, а потім знов повернувся до України.

Зараз Іван Марчук продовжує працювати в своїй унікальній техніці, яку він сам назвав “пльонтанізм”— від переплетених та сплутаних ліній, що зливаються в деталізовані образи. Читайте також: Місця сили: 7 куточків нашої країни, де можна зарядитися позитивною енергією Творчість митця розділяється на 13 різностильових циклів, яка загалом нараховує близько 5000 картин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA