свято Івана Купала

Ворожіння на Івана Купала 2023: що можна дізнатися про свою долю і як правильно загадати бажання

Сейчас читают: 302
hochu.ua

Наймістичніше слов'янське свято в році на підході. Ніч на Івана Купала в усі віки таїла в собі чари потойбічного світу, можливо, саме тому ворожіння в цей час - особливо правдиві.

Давайте розберемося, як за допомогою невідомої сили Купальської ночі дізнатися свою долю.Свято Івана Купала у 2023 році випадає на ніч з 6 на 7 липня.

Кажуть, що Купальська ніч - наймагічніша в році, тому цього дня з давніх-давен заведено проговорювати привороти, замовляння, проводити ритуали і просто ворожити на судженого і своє майбутнє.

Читати також Коли Івана Купала у 2023 та 2024 роках: як зміниться дата після переходу на новий церковний календар Редакція HOCHU.ua підготувала для найсміливіших із вас ворожіння, які допоможуть дізнатися свою долю і прояснити ситуацію на любовному фронті, а також замовляння та ритуали на Івана Купала, які допоможуть досягти бажаного цього року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA