привітання у прозі листівка Івана Купала

Івана Купала 2023: вітальні картинки і гарні побажання

Сейчас читают: 340
hochu.ua

Традиційно 7 липня любителі язичницької культури відзначають день Івана Купала. Купайлом у давнину називали божество Сонця, який відповідав за урожай і вважався найсильнішим серед богів.У ніч із 6 на 7 липня наші пращури виконували обряди, аби очиститися від злих духів та притягнути у життя благополуччя.

Люди стрибали через вогнище, пускали на воду вінки та ворожили на долю. Читати також Змінити долю та привернути здоров'я: молитви на Івана Купала Вітаю зі святом Івана Купала!

Нехай в цей день разом із водою підуть усі неприємності і печалі, нехай життя наповниться радістю, любов’ю і міцним здоров’ям” Нехай удача завжди буде на твоєму боці!ТСН.uaЗі святом Івана Купала!

Люби і мрій, надійся і вір, згадуй всі свої пригоди з посмішкою і переживай нові з оптимізмом. Нехай сьогодні ти знайдеш свій цвіт папороті, який принесе тобі тільки найкраще.YouTubeЗі святом Івана Купала, друже!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA