Обряд здоров'я свято Івана Купала

Зробіть це на Івана Купала і будете здоровими цілий рік

Сейчас читают: 665
hochu.ua

Більшість звичаїв цього дня пов'язані з вогнем, водою та травами. Тож саме вони допоможуть вам додати собі здоров'я або вилікувати якийсь недуг.

Щоб очистити тіло від хвороб, потрібно тричі перестрибнути купальське вогнище. Щоб цей обряд спрацював, зберіть гілки чоловічих (бук, дуб, клен) і жіночих (горобина, вільха і сосна)дерев, викладіть їх у формі піраміди та підпаліть.

Обов'язково перед тим, як стрибнути, попросіть багаття забрати хвороби та негаразди. Якщо ж ви давно мрієте про дитинку, варто стрибнути через багаття, вірячи, що воно допоможе вам вилікуватися від безпліддя.

Якщо маєте дитину, але вона хворіє, киньте до вогнища її сорочку - разом з нею згорить і хвороба. Читати також Івана Купала 2023: дієві замовляння та ворожіння на кохання в Купальську ніч Після півночі й до світанку 7 липня вода в водоймах набирає цілющої сили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA