привітання привітання у віршах листівка Івана Купала листівки

Із Днем Івана Купала! Святкові листівки та гарні привітання

Сейчас читают: 639
hochu.ua

У ніч із 6 на 7 липня відзначають свято Івана Купала. Містичний період включає чимало язичницьких звичаїв, серед яких — ворожіння, обряди, заборони та прикмети.

Здавна люди знали, що трави, зібрані на Купала, мають цілющі властивості. А ще можна очиститися від впливу чорної магії, стрибаючи через багаття.

Читати також Зробіть це на Івана Купала і будете здоровими цілий рік У ніч купальську, тиху Запалимо вогонь, Щоби біда і лихо Стояли осторонь.Добро, що є навколо, Єднається в цей час, Хай сила зла ніколи Не опанує нас!Твій СвітЗ днем Купали вітаємо, Тільки кращого бажаємо: Веселіться, відпочивайте, Про друзів не забувайте!Твій СвітОй в ніч на Івана та й на Купала Красна дівчина долю шукала, Ту, що їй мама В колисочку клала.В ніч на Івана, в ніч на Купала Снився їй спалах — Дівчина встала.

Бігла крізь терни,Терни тернові, Ніженьки ніжні Сколола до крові. Впала додолу крові краплина,Стала в тім місці біла калина.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA