звёзды Джамала Танці з зірками

Відверті зізнання на «Танцях»: Дмитро Каднай розповів про зйомки в еротичному фільмі, а Джамала — про жорсткий контракт із голлівудським продюсером

Сейчас читают: 589
cosmo.com.ua

У неділю, 26 вересня, на телеканалі 1+1 відбувся четвертий прямий ефір головного танцювального шоу країни «Танці з зірками», присвячений гарячим латиноамериканським танцям.

Впродовж усього вечора зірки ділилися неймовірно відвертими історіями, які ніколи раніше не розповідали. Так, наприклад, головний секс-символ цього сезону Дмитро Каднай зізнався, що разом із партнеркою Олексія Суровцева Машею Колосовою цього року знявся у еротичному кіно повністю оголеним.

Здивувала глядачів та суддів і співачка Джамала, яка в спокусливому образі та з білявим кольором волосся виконала пристрасне ча-ча-ча.

Перед виступом співачка розповіла, що у неї була можливість підписати контракт із відомим голлівудським продюсером, проте вона відмовилася. «Десять років тому я відмовила Уолтеру (Уолтер Афанасьефф, американський композитор, музичний продюсер, який свого часу працював з Мерайєю Кері, Селін Діон, Майклом Джексоном і не тільки — Прим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA