Україна фотосессия канал "Україна" Україна

Ведучі каналу "Україна" поділились цікавими локаціями для осінніх фотосесій

Сейчас читают: 193
hochu.ua

Осінь — пора, коли мальовничі світлини заповнюють стрічки Facebook та Instagram. Ведучі новин "Сьогодні" на каналі "Україна" розповіли про місця, куди можна вирушити на прогулянку вихідного дня, а повернутись з десятками фото, які точно вразять друзів у соціальних мережах.Юлія Галушка рекомендує музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини, що розташований просто неба поблизу Переяслава.

Тут на відвідувачів чекають автентичні українські хати, повітки, церкви і ще багато господарських споруд. Всередині справжні меблі, посуд, килими — можна побачити, як жили селяни, священники, поштарі, вчителі.

За словами ведучої, дещо схоже на музей у Пирогові, але затишніше.Максим Сікора з дружиною та дітьми вподобали місто Батурин у Чернігівській області.

Відмінний варіант вихідного дня для усієї родини. Ведучий зізнається: знали, що в місті з трагічною історією є що подивитися і про що подумати, але були вражені, щоб настільки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA