Україна История премьера канал "Украина" Україна

Найочікуваніша прем'єра: телеканал "Україна" екранізує книгу про гетьмана Івана Мазепу

Сейчас читают: 283
hochu.ua

Телеканал "Україна" спільно з "FILM.UA Group" повідомили про початок співпраці над екранізацією книги Тетяни Таїрової "Мазепа.

Хроніки православного шляхтича. Руїна". Перші подробиці — вже на HOCHU.ua.Отже, в історичній новелі йдеться про важливий і трагічний епізод долі майбутнього українського гетьмана Івана Мазепи.

Події відбуваються за часи Руїни — драматичного періоду історії козацької України: розкол Гетьманщини, кривава міжусобиця, боротьба за владу.Що стосується автора Тетяни Таїрової, то вона вже понад 30 років займається історією Гетьманщини і присвятила майже два десятиліття саме дослідженню біографії Івана Мазепи.

Авторка написала десятки монографій і статей. Але книга "Мазепа. Хроніки православного шляхтича. Руїна" стала першим її художнім твором.За останні 30 років я займаюся історією Гетьманщини і понад 18 — особистістю Івана Мазепи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA