Виктория Тигипко місто Вікторія Україна місто Виктория дети Виктория Тигипко місто Вікторія Україна місто Виктория

Головна задача лідерів – створювати нових лідерів: Чому для дітей важливе менторство

Сейчас читают: 859
womo.ua

Якщо порахувати кількість витрачених на рro bono годин та вартість послуг, в безоплатну допомогу у світі інвестовано близько $212 млн.

Ця сума складена з точкових зусиль менторів, інтелектуальних волонтерів різних сфер. Як це працює та чому важливо для всього суспільства, говорили спікери мітапу «Менторство в твоїй ДНК».

Сьогодні в Україні потрібно змінювати систему освіти та інтегрувати волонтерські можливості. Тоді ще більше українських дітей зможуть розмовляти мовою діджитал, створювати невдовзі власні проєкти, які потім фонди інвестуватимуть і виводитимуть на міжнародну арену.

І в Україні з’являтиметься більше саме продуктових компаній, вважає засновниця і керівна партнерка TA Ventures, президентка ICLUB Global, засновниця Code Club Україна, Вікторія Тігіпко. Засновниця і керівна партнерка TA Ventures, президентка ICLUB Global, засновниця Code Club Україна, Вікторія Тігіпко «Менторство – це точно тренд, 76% організацій в Європі пропонують менторство своїм співробітникам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA