Украина женщина НОВОСТИ богатые женщины деловая женщина Украина

Вдалий NO SEASON: Ірина Данилевська про цьогорічний Тиждень української моди

Сейчас читают: 657
womo.ua

Як відбувався новий сезон Ukrainian Fashion Week і чи змінилася українська мода після пандемії? Як влаштовували покази і, головне, про що говорила українська мода з подіумів восени 2020 року?

Ірина Данилевська, співзасновниця Українського тижня моди, розповідає про це читачам WoMo. Автор Мария Сартания, журналист WoMo Про UFW і пандемію Традиційно за місяць до початку Ukrainian Fashion Week я пишу про подію пост у Facebook.

Так я завжди інтригую дизайнерами, проектами, форматами, партнерами. Цього разу я написала «оду відповідальності». Мій пост-анонс до нового сезону UFW був таким: «Ми впевнені, що у дизайнерів, гостей, партнерів, медіа немає сумнівів щодо засобів безпеки, які підготувала команда UFW для успішного проведення сезону NO SEASON season.

Масковий режим, перевірка температури на вході до «Мистецького арсеналу» і відповідна кількість дезінфекційних засобів на майданчику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA