знаки зодиака гороскоп Луна ежедневный гороскоп

Гороскоп на тиждень з 28 вересня по 4 жовтня: у людини два життя, і друге починається тоді, коли ми розуміємо, що життя всього одна

Сейчас читают: 923
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 28 вересня по 4 жовтня на сайті HOCHU.ua каже, що з 28 вересня по 1 жовтня — зростаючий Місяць. 2 жовтня — Повний місяць.

Удача зараз виявиться на вашому боці. Будь-яке спірне питання вирішиться на вашу користь. Тому наполягайте, не сумніваючись!3 і 4 жовтня — спадний Місяць.

Придивіться до своєї другої половини. Може, коханий дивно поводиться останнім часом? Підозри будуть рости, як на дріжджах. Краще перевірте їх спочатку, перш ніж щось пред'являти.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень попереджає, що рівень вашої активності виростить у сто крат.

В оточенні однодумців ви станете популярними, тому вас будуть запрошувати на святкові заходи, де отримаєте шанс завести корисне знайомство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA