знаки зодиака гороскоп Луна астрологический совет дня

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 вересня: найбільші пригоди не варті нічого, якщо їх нема з ким розділити

Сейчас читают: 700
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 вересня на сайті HOCHU.ua каже, що на небі — зростаючий Місяць. На цьому тижні ділові зустрічі, наради, листування та поїздки можуть відкрити всім нам нові горизонти.

Постарайтеся не хвилюватися через дрібниці.Гороскоп здоров'я на тиждень з 21 по 27 вересня говорить, що фізична робота або заняття спортом допоможуть відновити душевний спокій і підвищити життєвий тонус.

Можна розраховувати на підтримку рідних, друзів, однодумців і авторитетних людей.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень з 21 по 27 вересня говорить, що в цей період можете потрапити в незручне становище, втратити велику суму і посваритися з близькими людьми.

Не погоджуйтеся на неоднозначні пропозиції, які нічого не гарантують, бо ризик розчарування надто високий. Ретельніше стежте за самопочуттям і протіканням хвороби, тому що може статися загострення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA