Ватикан місто Київ місто Ватикан місто Франциск війна війна Росії проти України війна в Україні Ватикан місто Київ місто Ватикан місто Франциск

Ватикан бере участь у секретній миротворчій місії в Україні: подробиці

Сейчас читают: 451
womo.ua

Глава католицької церкви Папа Римський Франциск повідомив, що Ватикан бере участь у миротворчій місії, щоб спробувати покласти край війні росії проти України.

Про це пише Reuters. Читайте також: Чи можуть переселенці отримати меддопомогу без укладення декларації з лікарем Також Папа Римський додав, що говорив про ситуацію в Україні з прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном і з підсанкційним митрополитом РПЦ Іларіоном. Читайте також: Обстріл Дніпропетровщини: постраждали 25 людей, серед них — троє дітей Читайте також: Українським військовим спростили виїзд на лікування за кордон: що змінилося Зазначимо, що 86-річний Папа Римський Франциск раніше висловлював бажання виступити посередником між Україною та рф.

Він також заявляв, що хоче відвідати Київ, а також Москву «з мирною місією». The post Ватикан бере участь у секретній миротворчій місії в Україні: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA