Україна конкурс Євробачення Kalush Orchestra Євробачення 2023 orchestra Україна

Kalush Orchestra запалили у фіналі Євробачення 2023: Кейт Міддлтон узяла участь у перформансі українського гурту (ВІДЕО)

Сейчас читают: 564
hochu.ua

Стартував фінал Євробачення 2023, який відкрили переможці минулого року - український гурт Kalush Orchestra. Колектив здивував глядачів незвичним аранжуванням пісні "Stefania", а на сцену міжнародного конкурсу вийшли не тільки виконавці, а й оркестр, а також балет.

Деталі - на HOCHU.ua!У 2022 році Євробачення виграла українська група Kalush Orchestra. Згідно з традиціями конкурсу, цьогоріч країною-господинею заходу мала бути Україна, однак у зв'язку з війною та відсутності належного рівня безпеки, організатори вирішили провести виступи в Ліверпулі, Велика Британія.

Читати також Пора жити сьогоденням! Що хотіла сказати група Joker Out своєю піснею на Євробаченні 2023 На сцену Євробачення Kalush Orchestra повернулися з автентичною постановкою "Голоси нового покоління".

Першою частиною виступу став перформанс, записаний у київському метро, а в зйомці самої постановки взяла участь сама принцеса Уельська Кейт Міддлтон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA