Россия Україна книги що читати діти новини натхнення Россия Україна

Читаємо на канікулах: ТОП-5 книжок про собак

Сейчас читают: 128
womo.ua

Присутність домашньої тваринки в домі завжди позитивно впливає на дитину: вчить її співчувати, дбати про когось, нести відповідальність та, як стверджують психологи, легше заводити друзів та краще переносити стреси.

А ліпше дитині розуміти свого чотирилапого друга допоможе книга і, звісно, час, проведений разом з ним. Ми вже рекомендували дитячі книжки про котів, причому двічі.

Тепер — черга собак! В цій добірці ми зібрали п’ять книг про собак для різних вікових категорій — від 5 до 16 років. ТОП-5 книжок про собак Гав’яз Пеппер — пес-привид.

Друзі назавжди Клер Баркер, видавництво “ЖОРЖ” Для читачів 6-8 років Родину Пепперів у Бартонширі знають усі. Уже 900 років покоління цих найдивакуватіших лордів в історії Англії мешкають у своєму маєтку, колекціонують капелюхи, влаштовують швидкісні спуски на перилах і вперто не помічають жодних проблем навколо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA