интервью

В його голові: музикант і суперфіналіст шоу «Голос країни» Сергій Асафатов про дівчину мрії, кохання з першого погляду та власний рецепт міцних стосунків

Сейчас читают: 865
cosmo.com.ua

Зустрічай наступного героя рубрики «У його голові» — суперфіналіст шоу «Голос країни» Сергій Асафатов (АСАФАТОV). В інтерв`ю Cosmo музикант розповів про дівчину мрії, кохання з першого погляду, власний рецепт міцних стосунків і не тільки.

Швидше читай!Ідеальна дівчина — це... На превеликий жаль, у світі не існує нічого й нікого ідеального. Хіба окрім самого світу, незалежно від нашого про нього уявлення.

У всьому іншому завжди є свої тонкощі, недоліки і темні плями. Думаю, що важливіше — те, який конект, хімія і взаємодія є між чоловіком та жінкою.Найсексуальніша знаменитість на твій погляд? Не можу виділити когось одного.

Кожна жінка має свою суперсексуальність, і мова не тільки й не стільки про зовнішність. Всі жінки, які горять і живуть своєю справою, викликають у мене емоції та захоплення.Якості, які не подобаються в дівчатах? Мене можуть відштовхнути дурість, внутрішня порожнеча, егоїстичність, жадібність, злість.Риси, які найбільше приваблюють в дівчатах? Мудрість, скромність,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA