знаки зодиака гороскоп на сегодня Луна

Гороскоп на тиждень з 28 грудня по 3 січня: змінюються твої погляди, змінюєшся і ти

Сейчас читают: 753
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 28 грудня по 3 січня на сайті HOCHU.ua каже, що 28 і 29 грудня — зростаючий Місяць. 30 грудня — Повний місяць.

З 31 грудня 2020 року до 3 січня 2021 року — спадний Місяць. Перша половина тижня збільшить активність в особистих взаєминах.

На початку тижня тяжіння між представниками різних статей помітно посилиться. Цей час дозволить багатьом завести нові знайомства, трансформувати поточні взаємини.Любовний гороскоп для всіх знаків Зодіаку каже, що в особистих відносинах важливо уникати холодності і байдужості, так як це може призвести до охолодження почуттів і в деяких випадках навіть до розриву.

Варто сконцентруватися на зміцнення зв'язку. Не варто протягом першої половини тижня ігнорувати чужі поради — зараз вони дозволять вам знайти свіжі рішення та дійти до нових ідей.Також підписуйтесь на наш щоденний Telegram-канал гороскопів.Астропрогноз для Овнів на тиждень говорить, що передноворічний період буде вдалий для вашого знаку Зодіаку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA