езотерика значення імені імена жіночі імена ім'я

Її мали звати Кассандра: яке ім'я носять жінки, здатні передбачати майбутнє

Сейчас читают: 451
hochu.ua

Від нашого імені багато що залежить у житті. Раніше ми розповідали, як звуть дівчат, яких вважають справжніми егоїстками. Тепер же розповімо про дівчину, ім’я якої мало б бути Кассандра, але батьки вибрали дещо більш типове для України.Власниці цього популярного імені - справжні провидиці.

Вони можуть передрікати майбутнє і навіть його змінювати. Усе - завдяки чудовій інтуїції, яка вкрай рідко їх підводить. Читати також Один їхній мінус легко перекреслює всі плюси: чоловіків із якими іменами жінки терпіти не можуть З грецької це красиве жіноче ім’я перекладається як “безсмертна”, “воскресла” або ж “повстала”.

Дівчинка з цим ім’ям має золоті руки та неабиякий розум, тому може досягати справжнього успіху, якщо задасться такою ціллю. Підростаючи, вона стає дуже розсудливою й завжди керується логікою.

Проте не забуває і про власну інтуїцію: навіть не знаючи, як краще зробити, вона завжди обере найкращий з усіх можливих варіантів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA