новини шоубізнес серіал

"Папа" з Петрового: в Україні хочуть зняти серіал за 33 млн грн з держбюджету. До чого там Поворознюк?

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Однією з найбільш гучних новин останнім часом стало те, що за сприяння Міністерства культури на телеекрани України вийде серіал про життя в провінції під час війни.

Варто відзначити, що прототипом головного героя даної картини став найвідоміший український фермер - Олександр Поворознюк.Новий серіал буде називатися "смт Інгулець".

Цікаво, що на нього з державного бюджету буде витрачено 33 млн грн. Як бачимо, з самої назви не важко догадатися, що дійсно Олександр Поворознюк, який є автором промовистої фрази Вова їб*ш їх б**** справді об'єкт натхнення творців картини.

У стрічці також є фермер, от тільки його прізвище Паровоз. Читати також МЮСЛІ UA розбурхали мережу черговим хітом: реакція користувачів (ВІДЕО) Сама назва кінострічки говорить про прямий зв'язок з скандально відомим аграрієм. "Інгулець" - футбольний клуб на Кіровоградщині, який Олександр Григорович заснував та вивів у прем'єр-лігу України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA