Україна привітання свято листівка листівки Україна

День медпрацівника в Україні: найкращі привітання та листівки зі святом

Сейчас читают: 966
hochu.ua

Ловіть порцію свіжої інформації в розділі "Свята" про дату, яку просто неможливо пропустити. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Днем медпрацівника, а також прикольні картинки і листівки.

Поїхали!27 липня — День медичного працівника в Україні, професійне свято всіх, задіяних у сфері охорони здоров'я. Сьогодні вітають лікарів, парамедиків, фельдшерів, медичних сестер і братів, а також медичних інженерів, біологів, хіміків, лаборантів, які працюють у медичній галузі.

Читати також Під егідою Меркурія: яка доля людей, народжених у середу Але так було не завжди. Раніше це свято відзначали 18 червня.Відповідний документ №327/2023 опубліковано на сайті президента.Ураховуючи значення сфери охорони здоров’я та внесок її працівників у забезпечення життєво важливих інтересів людини, суспільства і держави, засвідчуючи відданість медичних працівників справі надання медичної допомоги, збереження здоровʼя та рятування людських життів, на підтримку ініціативи Міністерства охорони здоровʼя України постановляю установити в Україні професійне свято сфери працівників охорони здоров'я — День медичних працівників, яке відзначатиметься щорічно 27 липня,— йдеться в указі.

Працю медичних працівників складно переоцінити, а в цей непростий для України час — тим більше. День медика — це ще одна нагода не тільки привітати, а й подякувати всім тим, хто просто зараз рятує життя і долі українців.*** В день найкращих лікарів вітаю наших докторів!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA