Володимир Зеленський ЛГБТ Європа Верховна Рада Верховна Рада України Володимир Зеленський

Реєстровані партнерства в Україні: Євродепутати закликали Зеленського ухвалити законопроєкт

Сейчас читают: 792
womo.ua

Депутати Європейського парламенту звернулися до президента України Володимира Зеленського та депутатів Верховної Ради України із закликом ухвалити законопроєкт №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств».

Про це повідомила депутатка Інна Совсун. За словами Совсун, звернення до українського уряду з проханням підтримати законопроєкт підписали понад 40 депутатів і депутаток п’яти фракцій Європарламенту.

Звернення адресоване президентові Володимиру Зеленському, голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку, голові комітету з питань правової політики Денису Маслову й усім членам цього комітету. Читайте також: У Франції звільнили міністерку, яка знялася для обкладинки Playboy Також звернення розіслали всім головам фракцій і груп Верховної Ради, головам партій представлених у парламенті та прем’єр-міністру Денису Шмигалю. Читайте також: Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження Також євродепутати зазначають, що ухвалення законопроєкту №9103 було б «не лише сильним знаком відданості напередодні переговорів щодо вступу України до ЄС, але й опорою проти антиліберальної ідеології, яка наповнює pociйську агресивну військову стратегію в Україні». Читайте також: В Естонії легалізували одностатеві шлюби: деталі Євродепутати закликають «законодавців на всіх інституційних рівнях в Україні зробити все можливе для успіху законопроєкту» про реєстровані партнерства.

The post Реєстровані партнерства в Україні: Євродепутати закликали Зеленського ухвалити законопроєкт appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA