уряд Мінреінтеграції

Удосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти: що зміниться

Сейчас читают: 355
womo.ua

У Мінреінтеграції обговорили механізми вдосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти. Про це йдеться на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук відбулася нарада щодо вдосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти. Читайте також: Усиновлення викрадених дітей з України: якою буде відповідальність для росіян На нараді щодо вдосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти обговорювались питання створення та функціонування Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Зазначається, що саме з моменту внесення зниклої безвісти особи до Єдиного реєстру родичам призначається пенсія. Читайте також: Самозахист для дівчат: відеоінструкції, як убезпечити себе в громадських місцях Сім’ї, які втратили годувальника, будуть отримувати соціальні виплати незалежно від того, чи був страховий (пенсійний) стаж у зниклої особи.

Пенсія нараховуватиметься за весь час, протягом якого зберігатиметься правовий статус зниклої особи. Читайте також: Урядова уповноважена з гендерної політики Катерина Левченко про побудову кращої України: Запобігати насильству щодо жінок важливо у будь-який час The post Удосконалення соціального захисту сімей зниклих безвісти: що зміниться appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA