жінки Український жіночий конгрес

В МВС повідомили, скільки жінок долучилось до «Гвардії наступу»

Сейчас читают: 957
womo.ua

Близько 5% заявок на вступ до «Гвардії наступу» подали жінки. Про це заявила заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко під час спеціальної події Українського жіночого конгресу, пише кореспондент Укрінформу. Читайте також: Ексдепутатка шведського парламенту підписала контракт із ЗСУ: подробиці Також зазначимо, що у Збройних Силах України лише 9% офіцерських посад обіймають жінки, і тільки троє жінок мають генеральське звання.

Про це розповіла заступниця Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк. Читайте також: Лави піротехніків ДСНС вперше поповнила жінка кінологиня-саперка: фото За словами Кондратюк, Україні необхідно орієнтуватися на гендерну рівність і рівномірний розподіл жінок на різних посадових рівнях в арміях країн-членів НАТО. Читайте також: Злочин без покарання: українці створили величезну книгу про злочини росії Додамо, що насьогодні в ЗСУ перебувають 42 тисячі військовослужбовиць.

Разом із цивільними працівницями – 60 тисяч. На передовій перебуває 5 тисяч військовослужбовиць. The post В МВС повідомили, скільки жінок долучилось до «Гвардії наступу» appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA