жінки кар'єра розвиток

Binance організовує Online Meetup для жінок в Україні

Сейчас читают: 798
womo.ua

Web3 — це наступна версія Інтернету, яка забезпечує реальні зміни як для жінок так і для чоловіків. Для Binance важливо сприяти вирівнюванню можливостей для кожного.

17 травня о 16:00 Binance, провідна міжнародна біржа та блокчейн-екосистема, запрошує на Online Meetup «Жінки у криптосвіті», який буде спрямований на надання жінкам знань та навичок необхідних для процвітання в майбутньому блокчейн-індустрії та Web3. Читайте також: Благодійність і культура на “Стадіоні Культури” вже 3 та 4 червня Наразі, першим кроком для Binance до створення сильної жіночої криптоспільноти став захід в Дубаї.

Binance в Україні прагне продовжити цю ініціативу та надихнути жінок з усієї України повірити в себе та свої можливості, навіть попри всі події, що сьогодні спіткали кожного українця, та продовжувати розширювати свої знання, опановувати нові навички та вміння, які необхідні для процвітання та розвитку в майбутньому. В межах заходу буде запропоновано декілька тем для дискусій: — Жінки в криптовалюті в Україні. Під час дискусії буде можливість дослідити досвід жінок, які працюють в криптовалютній індустрії в Україні та обговорити виклики, з якими вони стикаються, а також можливості, доступні для них на українському ринку. Читайте також: Бізнес під час війни  — Блокчейн для жінок в Україні. Дискусія відповість на запитання, що може надати технологія блокчейн саме жінкам в Україні.

Основи блокчейну, його застосування та те, як його можна використовувати для розширення можливостей жінок у різних секторах. — Прийняття Web3: Чи вищий бар’єр для входу в простір Web3 для жінок і як його подолати? Читайте також: В Україні розробляють новий соціальний проєкт «Від боротьби за свободу до боротьби за інклюзивність» Серед спікерів будуть

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA