Україна Польща Італія Чехія Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Ліверпуль Loreen Україна Польща Італія Чехія

Результати Євробачення 2023 для України: скільки балів віддала нам Польща, Італія, Чехія та інші країни

Сейчас читают: 897
hochu.ua

Минулої ночі, 13 травня, у Ліверпулі пройшов . На велику сцену вийшли 20 учасників від країн, які пройшли перший та другий півфінали, а також представники 5 країн-засновниць пісенного конкурсу та країна-переможець минулого року — Україна.

Хто і як оцінив наш виступ — розповідаємо далі. Читати також Фінал Євробачення 2023: стало відомо, як проголосувало професійне журі в Україні Варто наголосити, що враження від виступу гурту Tvorchi у журі та фанатів Євробачення дещо різнилися.

Так, за результатами глядацького голосування Україна опинилася на четвертому місці серед усіх 26 країн. Читати також Підкорила конкурс Євробачення двічі: що варто знати про Loreen Натомість журі були до України не настільки прихильними.

Польща, наприклад, у 2023 році на Євробаченні не дала нам жодного бала. Тоді як Чехія (від неї виступав гурт Vesna з піснею My Sister’s Crown про слов’янське сестринство) віддав нам максимальну кількість балів — 12.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA