здоров'я фігура схуднення

Де відкладається жир у жінок найчастіше і як із цим боротися

Сейчас читают: 167
hochu.ua

В основному жир у жінок відкладається в районі живота, рук, стегон та ніг. Причини можуть бути різними. Що впливає на появу великої кількості жиру на різних ділянках тіла та як із цим боротися — у нашому матеріалі.

Читати також Що важливіше для здоров'я: фізична активність чи здорове харчування? Розвіюємо міфи У районі живота є всі важливі органи: репродуктивні органи, кишківник, печінка, нирки.

Ліпідний жир на животі необхідний для того, щоб захищати життєво важливі органи. Кількість жиру на животі жінки може визначатись трьома факторами: кількість калорій, які вона споживає за день; кількість калорій, які вона спалює за день та вік жінки.Якщо ви їсте занадто багато і занадто мало тренуєтеся, то ви, швидше за все, матимете зайву вагу, включаючи жир на животі.

Багато жінок також помічають збільшення жиру на животі з віком навіть якщо вони не набирають вагу. Ймовірно, це пов'язано зі зниженням рівня естрогену, який впливає на розподіл жиру в організмі.Також на збільшення жиру у районі живота впливають стрес, гормональні збої, надмірне вживання алкоголю, неправильний режим харчування, різні захворювання та інші фактори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA