Україна Укрзализниця петиция чоловіки жінки права жінок Україна

Окремі вагони для жінок і чоловіків у потягах «Укрзалізниці»: з’явилася нова петиція

Сейчас читают: 763
womo.ua

В Україні зареєстрували петицію з проханням створити окремі вагони для жінок та чоловіків у потягах «Укрзалізниці», щоб жінки могли відчути себе у безпеці.

Про це йдеться на сайті Кабінету міністрів. Читайте також: Афіша тижня: що послухати, куди сходити та що подивитись Ініціаторка петиція Ольга Ожогіна пропонує додати фільтр «стать» під час купівлі квитка.

Водночас в разі відсутності місць у «змішаних» вагонах підтримує можливість продажу квитків в окремі вагони для осіб обох статей. Читайте також: Іво Бобул судитиметься із журналісткою через скандальне інтерв’ю: подробиці На думку авторки петиції, виділення принаймні одного окремого вагону для жінок та одного вагону для чоловіків зможе зробити поїздки безпечнішими та запобігти негативному досвіду пасажирів. Читайте також: Як тримати фокус уваги: поради від Любові Коломієць Зазначається, що петицію підтримали громадська організація «Дівчата», спільнота «Жіноцтво», для розгляду Кабміном потрібно зібрати 25 тисяч підписів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA