Стиль Мода українські бренди

В чому святкувати День святого Валентина: 7 красивих та дуже спокусливих суконь для вау-ефекту

Сейчас читают: 447
cosmo.com.ua

До найромантичнішого дня у році залишилось зовсім мало часу, а отже саме час подумати про ідеальний образ для святкування. Щоб тобі було простіше зорієнтуватися у різноманітті варіантів, ми вибрали 7 красивих та неймовірно спокусливих суконь з капсульної колекції  бренду MySoul, присвяченої Дню всіх закоханих.

У них точно закохаєшся і ти, і твій коханий! «MySoul — це завжди про привабливість, витончені силуети, відверті деталі, які підкреслюють жіночність та красу кожної дівчини.

Червона сукня — практично синонім Дня святого Валентина. Але якщо сумніваєтеся у червоному, одягайте чорну сукню — адже це завжди найкращий вибір коктейльного образу», — радить українська дизайнерка та засновниця бренду MySoul Марія Свіда.

У капсулі представлені сукні з декором зі страз та кристалів, які зараз на піку популярності. Якщо хочеш справити вау-враження та підкорити його з першого погляду, роби ставку на спокусливу червону сукню з вирізами та високим розрізом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA