День святого Валентина

5 ідей, куди піти на побачення у День святого Валентина

Сейчас читают: 516
cosmo.com.ua

Якщо ви з коханим все ще не визначилися з планами на вечір Дня усіх закоханих, ділимося декількома класними ідеями, які точно сподобаються вам обом: від підпільного стендапу до незвичайного циркового шоу, яке запам`ятається надовго. Циркове шоу СНИ Шоу СНИ — це 10 історій про мрії, боротьбу, прагнення, втрати, любов і життя, яке хотілося б мати, або події, які хотілося б забути назавжди.

Через еквілібристику, жонгляж, акробатику, повітряну гімнастику, сучасний танець, повітряний канат Інші демонструють можливості людського тіла та показують, яким має бути сучасний концептуальний цирк. Романтичний підпільний стендап Вечір сміливого гумору про кохання, стосунки, про нас з вами, таких справжніх та неідеальних.

Пари, які давно разом, зможуть відрефлексувати на жарти, в яких впізнають себе, а ті, що тільки познайомилися, нарешті зможуть розслабитися і скоротити дистанцію, адже ніщо не зближує людей більше, ніж гумор та сміх. Комедійна вистава «Тільки твоя» Романтична комедія з Олексієм Вертинським, Катериною Кістень, Данилом Маржецом та Сергієм Кияшком у головних ролях.

Сюжет побудований навколо героїні, яка чекає гостя на вечерю і згадує чоловіків з минулого — Пола, з яким здобула перший сексуальний досвід, одруженого Джека, якого ніколи не було поруч, і Джорджа, з яким створила сім`ю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA