секс оргазм День святого Валентина

7 секс-поз, які зроблять ваш День святого Валентина ще гарячішим

Сейчас читают: 280
cosmo.com.ua

День святого Валентина — це чудова нагода, щоб провести час зі своєю половинкою, переглянути фільми про кохання, разом з’їсти щось смачненьке і… зайнятися приголомшливим сексом.

Навіть якщо твій День усіх закоханих і так проходить неймовірно, ми точно знаємо, як зробити його ще кращим. Бери до уваги наші 7 гарячих секс-поз і пам’ятай: у цей прекрасний день ми всі заслуговуємо на те, аби отримати космічний оргазм! Хочу тебе тут і зараз Ти лягаєш спиною на стіл, а твій коханий займає положення над тобою.

Ця поза не тільки дуже романтична, але й ідеально підходить для глибокого проникнення та ігор з клітором. Залиште більше простору, щоб було зручніше стимулювати клітор пальцями або вібратором.

Фото: @LUCYMACARONI Час для романтики Зізнайся, що ти хоч раз фантазувала про секс біля стіни. Сьогодні чудова нагода, щоб втілити фантазії в реальність!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA