образование Педан Александр

"УніверCheck": Олександр Педан з донькою готують відео-гайд по найбільших університетах країни

Сейчас читают: 406
hochu.ua

Стало відомо, що в Україні з'явиться відео-гайд по найбільших університетах країни. Всі деталі вже у нашому матеріалі.Аби допомогти майбутнім абітурієнтам, учням 9-11 класів, знайти "свій" навчальний заклад та професію для майбутнього і місто для свого майбутнього в Україні, Олександр та Лера Педан розпочинають новий Youtube-проєкт "УніверCheck".Олександр Педан, телеведучий та ідейний натхненник проєкту, так коментує новину:Цього року моя донька Лера перейшла в 11 клас.

Тож має визначитися, де навчатися та яку професію обрати. На власному досвіді я можу сказати, що це дуже складно. Ми побачили, що в Україні багато великих міст, в яких дуже багато університетів та ще більше спеціальностей.

І про них дуже мало актуальної інформації  - лише з офіційних сайтів та відгуків у мережі. Виходячи з цієї проблеми  прийшла ідея про створення проєкту.

Я щасливий, що за допомогою "УніверCheck" ми покажемо українським школярам та їх батькам, які університети є в наших містах, чим вони відрізняються

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA