премьера украинская музыка видеоклип

Таємниці Сходу й ефектне відео в пустелі: Etolubov презентує реліз «Притяжение»

Сейчас читают: 426
cosmo.com.ua

27 вересня відбулася прем’єра муд-відео «Притяжение» співачки Etolubov. Режисером виступила одна з кращих українських фешн-фотографів Ксенія Каргіна, відома своїми роботами для Harper`s Bazaar та інших провідних глянцевих видань. З кожним новим релізом співачка Etolubov все впевненіше претендує на звання одного з головних відкриттів року на поп-сцені.

Її історія почалася навесні з хітової пісні «Загадала», а після продовжилася двома кліпами від Алана Бадоєва. Знаменитий режисер уже встиг екранізувати пісні «Ты Такой» і «Пионы».

І, схоже, дует Алана й молодої співачки щеотримаєсвоє продовження. Бадоєв зазначає, що з кожною новою роботою все більше розкриває Всесвіт Etolubov.

Отже,попереду нас чекає багато цікавого! Свіжий реліз Etolubov — атмосферний і загадковий трек «Притяжение» з’явився на стрімінгових платформах 17 вересня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA