Александр Педан Украина місто Київ місто Суми обучение Александр Педан Украина місто Київ місто Суми

Олександр Педан та його донька Лера запускають відео-гайд по найбільших університетах України

Сейчас читают: 854
cosmo.com.ua

Аби допомогти майбутнім абітурієнтам — учням 9-11 класів — знайти «свій» навчальний заклад професію і місто для майбутнього в Україні, Олександр Педан та його донька Лера розпочинають новий Youtube-проєкт «УніверCheck». «Цього року моя донька Лера перейшла в 11 клас.

Тож має визначитися, де навчатися та яку професію обрати. На власному досвіді я можу сказати, що це дуже складно. Ми побачили, що в Україні багато великих міст, в яких дуже багато університетів та ще більше спеціальностей.

І про них дуже мало актуальної інформації  - лише з офіційних сайтів та відгуків у мережі. Так народилася ідея проєкту. Я щасливий, що за допомогою «УніверCheck» ми покажемо українським школярам та їхнім батькам, які університети є в наших містах, чим вони відрізняються, а також, які перспективи навчання і професійного розвитку пропонують молоді в Україні», — каже Олександр Педан, телеведучий та ідейний натхненник проєкту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA