місто Київ місто Ужгород місто Харків місто Кривий Ріг Укрзализниця жінки права жінок Укрзалізниця місто Київ місто Ужгород місто Харків місто Кривий Ріг

Укрзалізниця в пілотному режимі запустила жіночі купе: подробиці та маршрути

Сейчас читают: 395
womo.ua

Укрзалізниця ввела жіночі купе у тестовому режимі, якими буде можна скористатися від 30 червня. У компанії розповіли, що наразі жіночі купе з’явилися на чотирьох рейсах далекого сполучення, які є серед лідерів за кількістю зареєстрованих скарг та конфліктних випадків від початку року: №81 Київ — Ужгород; №41 Дніпро — Трускавець; №75 Київ — Кривий Ріг; №15 Харків — Ясіня. Читайте також: В Україні з’являться жіночі купе: подробиці Зазначається, що потрапити до таких купе зможуть лише жінки та діти, яким не виповнилося 6 років.

Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення обмежена чотирма. Читайте також: Окремі вагони для жінок і чоловіків у потягах «Укрзалізниці»: з’явилася нова петиція The post Укрзалізниця в пілотному режимі запустила жіночі купе: подробиці та маршрути appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA