Илон Маск Вашингтон spaceX Starlink робота діти дитина Илон Маск Вашингтон

Компанія Ілона Маска взяла на роботу 14-річного вундеркінда: подробиці

Сейчас читают: 220
womo.ua

Компанія відомого мільярдера Ілона Маска найняла на роботу 14-річного хлопця, який буде розробляти програмне забезпечення для Starlink.

Про це повідомляє Business Insider. Компанія SpaceX Ілона Маска взяла на роботу 14-річного Кайрена Квазі на посаду інженера-програміста.

Він працюватиме у команді, яка розробляє програмне забезпечення для Starlink. Читайте також: Заміна поліетиленових пакетів: школяр із Дніпра винайшов біополімер Зазначимо, що Кайрен Квазі став наймолодшою людиною, яка закінчила Університет Санта-Клари (Каліфорнія) у віці 14 років.

Тепер він планує разом із матірʼю переїхати до штату Вашингтон, щоби розпочати роботу в SpaceX. Читайте також: 12-річна українська спортсменка вдруге потрапила до Книги рекордів Гіннеса: фото Що відомо про юного вундеркінда: У 9 років Кайрен вступив у громадський коледж Каліфорнії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA